Cinamono spiralė

2,80 

Minkšta bandelė su cinamono ir sviesto sluoksniais, lengvai glazūruota vaniliniu sirupu.


  Dalintis

Tikra klasikinių skandinaviškų kepinių elegancija, kurioje susipina minkštutė tešla ir galingas cinamono aromatas. Kiekvieną rytą mūsų kepyklėlėje rankomis ruošiamą mielinę tešlą brandiname ilgai ir lėtai, kad ji taptų purus debesėlis. Tuomet ją suvyniojame į tobulą spiralę, gausiai ištepdami kreminiu sviestu ir pabarstydami ypatingos kokybės cinamono mišiniu.

Kepant spiralė atskleidžia savo sluoksnius – krašteliai tolygiai karamelizuojasi, o centre išlieka minkštutėliai ir drėgni. Iškepusi spiralė įgauna subtiliai traškią plutelę, kurią padengia plona, blizgi vanilinio sirupo glazūra. Ji suteikia švelnaus saldumo, pabrėžia cinamono aštrumą ir sukuria malonų skonio kontrastą.

Patiekti geriausia vos vos pašildytą: 2–3 minutėms orkaitėje (130 °C) arba 10 minučių šiltame, išjungtame įrenginyje – taip atgausite traškumą ir dar labiau išryškinsite cinamono natą. Puikiai dera su juoda kava, latės pieno puta arba cinamono arbata, o jei norisi eksperimentų – pagardinkite trupučiu maskarponės kremo ar griežinėliu obuolio. Leiskite sau šią mažą prabangą kiekvieną dieną!

Kvietiniai miltai, sviestas (pienas) 42 %, cukrus, mielės, jūros druska, vanduo.

Gali būti pėdsakų žemės riešutų ir kiaušinių.

Maistinė vertė 100 g produkto

  • Maistinė vertė 100 g produkto
  • Energinė vertė: 430 kcal (1800 kJ)
  • Riebalai: 23 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 15 g)
  • Angliavandeniai: 48 g (iš kurių cukrų: 23 g)
  • Baltymai: 6,5 g
  • Druska: 0,80 g
Laikyti šaldiklyje (–18 °C). Optimaliai skoniui prieš pateikimą 30 min. palaikyti šaldytuve (+4 °C).
Sudėtyje yra: riešutai (pistacijos, migdolai), pienas ir kiaušinis. Gali būti pėdsakų: glitimo, žuvies, žemės riešutų, sojos, kitų riešutų, garstyčių ir sezamo.
Mano krepšelis
Pageidavimų sąrašas
Recently Viewed
Categories